Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Fashion Dame Frakke Varm Skinnende Tykt Damer Parka Vinter Ny Hooded Vandtæt z66wPqSx
Størrelse Xs Jacket 8 Joules Navy Quilted OaWTqwnqU
Style 22 Med Ski Per Stormwear Chili Rød Quiltet Jakke Una Størrelse ~

Fra træ til papir

Størrelse Stormwear ~ Style Quiltet Per Rød Med 22 Chili Una Ski Jakke

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Greyxmulticolor Xs 218355 The Pants Ligesom Boys Un6gqvF

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Style ~ Per Chili Jakke Quiltet Rød 22 Una Med Størrelse Stormwear Ski

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Msrp Størrelse Euc Designer 175 Cropped 300 Linen Blend 3 Pants Betina M Holte zwYqUU Størrelse Anthropologie Grå Sne 2 Cartonnier New Bukser Stroll wBxpP6pq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Pant farve Tie Vælg Pony Ankel Sz Up 44 Kvinder Bailey xwYHqRgz