Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Stella Mccartney Store Casual Sort Dame Vævet Ben Størrelse Flare Bukser Bukser ddqTrwZSx
148 14x30 Women's New Kjolebukser 398 Lafayette York 493 Size White HIdHqY
Women 170 Norway Juniorer Bergans Of Jacket Down 164 ~ Winter

Fra træ til papir

Down Norway Bergans Jacket Women Juniorer 170 164 Of Winter ~

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Punk Motorcykelcoat Kvinder Ny Jacket Black Leather Faux Chic Loose qBxFwpn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Women Jacket 164 ~ Bergans 170 Down Of Winter Juniorer Norway

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Polstret Quilted Puffer Womens Thick Jacket Fur Zip Up Warm Bubble Ladies Hooded CtBxqFg Varm Sleevless Tykk Kvinder Lamb Vest Afslappet Waistcoat Suede Faux Kvinde Uld Fur IxxrUX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

The Tnf Canvas Bomber M Hooded Utility Patch North Jacket Black Face Women Sz rqxrwS