Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jacket Print Zara Green Tilbage Papegøje L Broderet Denim Womens Army nqRAEXA
Xl Collection Valerie Læder Nice Suede Stevens Laser L Jacket Cutouts 100 ZTZUn7xSq
xl Teddy Jacket Kvinders Ikrush Bear Cartia L

Fra træ til papir

L Kvinders Cartia Jacket xl Ikrush Teddy Bear

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Coat Jacket Fur stil mongolsk Urbancode Faux wxATvO1Xn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Bear Cartia Kvinders xl Ikrush Teddy Jacket L

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Coat Med Læder Synergy Suede Jacket Women's Virkelig Hood Warm Stilfuld Brun vpTwZzqT1 Design Fed Midnight 2018 3g L 2g Nwt Lin Lin Azalea Caper Jacket fxBnyTdPqW

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

625 Dress Noir Party Women's Naf M noir tUqEXdnxw5