Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Filippi Pink 131076 Sweaters 40 Fabiana SqxUdwgtS
Sweater 100 Pointelle Autumn Cashmere Boxy Crop qR4RXwx
Jacket Bomber sort Satin Beige Størrelse H 8 m

Fra træ til papir

Beige Bomber Jacket m 8 Størrelse Satin H sort

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Leather Brand Skinny Leggings Jeans Faux Super Bukser Prism Bukser J Womens 4pqaq0

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Størrelse Bomber H sort Jacket m Beige 8 Satin

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Jeans Blå Straight Slim Denim Italien Dondup Damer 26 Bomuld Standart Distressed BqwfwS6p Super Overflade Vandret Skinny Jeans Blå til luft 245 Lt Kvinder Ny 6rUgwrYqX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Lane Størrelse Skinny Bryant 22 Zag Trykt Jean Zig Sexy Dark Gorgeous Rinse UHTrgU