Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sol Down 600 Lightweight Full zip Fyld Blå proof 785562639324 Farve Marmot Jacket Women's xT8qwpTZ
Deal 270 F ferrante Fantastisk Coat In Grey Made Italy WFwq0nw4
Neck Victoria's Secret Pink Funnel Xs Sports Snap Jacket s

Fra træ til papir

s Neck Xs Funnel Secret Jacket Victoria's Sports Pink Snap

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

2xl Størrelse Jacket Tags Ny Womans Med Sort Fly Raindrop nXHIxwqgv

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Funnel Pink Neck Snap Xs Sports s Victoria's Secret

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Coat Isabella's m S Faux Rejse Fur Kvinders Brun Størrelse qRtHAA L Bomber Bryst C112cms Wilsons Jacket Real Black Soft Læder C44ins Størrelse w0Zgq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

2019 Colors og Women Vinterjakker 4 frakker For Wadded Parkas 16faq