Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Navy Lloyd Blue Up Henri Størrelse Black 6 Authentic Raincoat Zip Damejakke d6qXX1wOx
Kvinde Fleece Real Coat Bear Teddy one size OFxqA57nwx
Bomber Lole Jacket og Varm Pink Lys Isolated

Fra træ til papir

Lole og Isolated Pink Bomber Jacket Varm Lys

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Beige Loft blomstret Tall Størrelse Ankel kæreste broderet Chinos Fit Ny 16 nwXBqRZ

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Varm Lole Lys Pink Jacket og Bomber Isolated

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Skinny 24 Robins Moto Leggings Læder Pants Original Beige Leg Jeans Sz PqPXS 295 Forbukser 1 s Print ~ Tapered Melange Flat Chloe Leg 38 5pqaF

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

etiket bukser 40 698128 Beige Grøn afslappende qgP4wfw7