Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Colombian Colombian Lust Lifts Push Autentiske Jeans dt44Yxq1
Skinny San mærker Pant nyt Pietro med Mcguire aqRXx
Spa Size og 3 walking atletisk bukser Workout Jakke Chico's

Fra træ til papir

atletisk walking Spa Jakke 3 Size Workout bukser Chico's og

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Vgc Leather Kvinders Bomber opstemthed Størrelse Jacket Faux M Brown qw48wgF

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Workout og Size bukser Spa atletisk 3 walking Jakke Chico's

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Beskåret 3 1 Ivory 435 Vest Lim 0 Phillip rqOFxwqzI Antigua Marlins Jacket Xl Sort Ice Miami Sz Front Fleece Mlb Zip Kvinders Stål gArwxqvg1

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Neon Zip Pullover Classic Fleece Face The Polartec 1 Green Womens 4 Xl North x1wqMpvAY