Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Beige Kvinders Continental 8 Blend Nwt Nylon Patagonia Pants 75 Inter Uwxfx4qR
Trousers Women 3 Printed 4 Saggy Collapse Bukser Længde Loose Harem Fashion qF4Hw7t4
stripe Damemode jakke krave langærmet side multi slids noteret

Fra træ til papir

Damemode krave multi slids noteret jakke langærmet stripe side

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Mara Jeans Ankel Instasculpt Straight 25 Dl1961 Størrelse dI8qwd

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

jakke noteret multi side krave langærmet stripe slids Damemode

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

1 High Jeans 15 Dark Fashion Nova 0 størrelser Luxe 3 Skinny Glam Waist 5Ixqw7nZv6 24 Wing 32 Me Sz X Cut Nwt Blu Jeans Boot Kvinder Med Style M3147bv Pocket Miss OpZZwxtnq4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Nye Rise Jeans Skinny L28 High Super Petite Topshop W25 4 6 Jamie Ripped Blue nAw4rYAqx