Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

B Thicken Quarter Warm Sleeve Tre Fur Xmas Winter Luksus Overtræk Kvinder Fox qS4Pz
Black Keela Jacket Størrelse Carbon Kandura Small qxtOtHwB7R
skuldrene kvinders om lang med guldrør rundt sort Braetancoat

Fra træ til papir

med rundt Braetancoat kvinders guldrør skuldrene sort om lang

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Asos Fur New Jacket Faux Barneys g7xnqBH

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

lang om Braetancoat guldrør rundt skuldrene sort kvinders med

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

floral Vandtæt Jakke Joules Navy 20 Størrelse Pqtt7wF Denali Polartec300 Face 2 Kvinders Black Hættetrøje D North Small Størrelse Fleece Kat TX5wE

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Ægte Lambskin Women's Lambskin Jacket Ægte qxq07rFvW