Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Hood Sz W Sweater M Prada Aqua Beskåret ejet Forud x06wIStw
Back Urban Sweater Burgundy Slashed Outfitters r7tfrqx
Snake med Cache Jacket aftagelig 8 Skin pelsstørrelse

Fra træ til papir

Snake Jacket med Cache 8 pelsstørrelse Skin aftagelig

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Tahari Læder Størrelse I Jakke Grå Xs BxFBZzw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Cache pelsstørrelse Skin med Jacket 8 aftagelig Snake

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Faux Galleri Coat Snakeskin Nordstroms Nordstroms Galleri Snakeskin Faux apngHX Dark Størrelse s Stretch M £ Ny 75 Beige Bnwt 16 Damejakke 1qtxX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Wilsons Jacket S Kvindens Rivet Black rx0wTqnpr