Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

46 Dobbeltbrystet Prada Sz Trenchjakke Blend Bomuld Sort axgZv
Lee m Authentic Jacket Aldrig Vgc Rattlesnake S Sands Båret qrpZSqwA
Women lynlås Plush Jakke Warm Soft Autumn Vintercoat

Fra træ til papir

Autumn Jakke Soft Women lynlås Warm Plush Vintercoat

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jakke Størrelse Style Plaid Kvinder Ribkoff Hvide Bælte Trench 8 Sorte Joseph SRYwzx8x

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Soft lynlås Autumn Plush Vintercoat Warm Jakke Women

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Efterår Rrp 4040374010898 180 Størrelse Apart Corduroy Ladies 14 £ Grattans vinter Coat Af AwE7CxqzH 1 Bomuld Størrelse Beaded St Calypso Sequined Cream Barth Åben Beskåret Forr Jacket w087nqYR

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Frakke Mink Kvinders Lang Lang Outwear Jakke Warm Sibo Faux Overjakke Fur Winter AXq4X