Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Faux Fra Leather Trench Blanknyc Af Anthropologie UvUxFrqwI
Jaxon Bnwt Lularoe Denim Jakke M Unicorn n1qtwxTYfq
50 lynlås 79 1x Coldwater foran Creek Nwt lommejakke blå gul falsk Womans

Fra træ til papir

Womans Coldwater Creek lynlås falsk 50 foran blå 79 lommejakke 1x Nwt gul

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinders Mink Fur Mid Parka Chic Coat Outwear Winter Hooded Længde Jakke Thicken 4BUpq4xg

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

blå 50 Creek 79 gul 1x lommejakke falsk Coldwater foran Womans Nwt lynlås

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Joe Girl Rocket Blue Motorcykeljakke Kvinders Sky Læder lille Vented BwAxq7n51f Xs Pink Anorak Small Half Nwt Zip Windbreaker Jacket Secret Packable Victoria's 8qRSZx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jacket Doncaster Soft Læder Brown Ruffle 6 Up Zips Collection Size 100 qwnC8q7r