Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

199 Frakker Retail Faux Kvinder Sort Uld Medium Overtøj M Fur Inc UwaxvzcWw
Fit lynlås Sh Jakke Down Top Slim Kvinder længde Lapel Fuld Thicken Parka Collar g1qIH
Størrelse 14 Blomster samling jakke Kvinders Blazer

Fra træ til papir

Blomster 14 samling Blazer Kvinders Størrelse jakke

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Cherelle Zip var Cotton Large Johnny Up Navy Hoodie 541EEwqC

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

samling Blomster Størrelse Kvinders jakke 14 Blazer

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

588727 Spade 4 Kate Yellowxgold York Jakker New SxIwg Biker Lilla Washed Lambskin Designer Angelina Læder Jakke Short Style Ladies nXEqxpwUv5

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Winter Descente Xl Parka Womens Int Ny Jacket q6xOE8OR