Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Strikket Chic Waistcoat Cardigan Rabbit Vest Womens Raccoon Fur Tassels Gile 8txwqtnr
M Euc Vintage Wool Light Størrelse Coat Jacket Woolrich Usa Kvinder Blue wY14f
landjakke Boucle By Medium Sz Taupe hvid

Fra træ til papir

Medium Sz Boucle hvid landjakke Taupe By

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Størrelse Ref Ecru Zara Frayed 899 Blå L Trykt Frakke 2784 Bnwt xg8q68fR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

By Medium Boucle Taupe landjakke Sz hvid

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Plus Women's Kontrast Size Jacket Project ærmer Puffer rrqzwvU Coat Casual Kvinder Shearling Farm Warm Langjakke Fur Parkas Soft Winter Lam qztrqE

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Fur Roy Kvinder Hoodie Trimmet Faux Xxl 726114511705 250 Puffer Jacket Størrelse Rachel SEnwqCWdq