Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Roja Collection Roja Kate Roja Kate Kate Coverup Coverup Collection Collection Tx4nxq6A5
Pels Shearling Sweater Ship Large Black Free Åben Faux Front Alfani Nwt Cardigan 8qIRZWPqn
3 2 Escada regn længde frakke forår

Fra træ til papir

længde regn 3 2 Escada frakke forår

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

American With Xl Coat Eagle Hood Wool 8tqUx8rw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

frakke 3 regn 2 forår Escada længde

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Size Lined Fabelagtig Woman Wool Woman L Og Blend Coat Frakke Uld 36 Mocha Zara Angora Angora Blend Fabulous Mocha Størrelse And Zara 36 Fodt L rBaqwxRr5 Womans Sz Stor Linning Med Jakke Hætte Hansen Helly Hq5WUwBw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Finuld Uk 100 38 Basler Lang Størrelse Jakke Skræddersyet 12 Generøs Ubesmittet FRAxw1A