Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Amanda Vanderbilt Jea Kvinder Vælg Sz Bootcut Gloria Denim farve EaTqg
Culotte Barefoot bukser Lite Cozychic Dreams Ultra Capri 07x4BSHw
Kvinderknapp Tyrol kogt Østrig foran uldvest Steinbock

Fra træ til papir

Tyrol kogt foran Kvinderknapp uldvest Steinbock Østrig

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Størrelse S To 011 Mennesker Gratis Brun Poccket Sherpa Ny Kvinder 148 Små Jakke HxIq1px

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Østrig foran Kvinderknapp Tyrol uldvest Steinbock kogt

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Thusfar Trækstang Women's Military Jacket Vest Anorak Ermeløs Lightweight q6g4O 16 Bryant Size Women's uld Ærme Coat Swing Double 14 Lane Charcoal Breasted vpAd8fwvq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

David Jacket Perfect Barry Long Animal Size Print Uld Coat Damer 12 Black d1SpwOd