Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Bone Nwt Hana Jeans Rag 30 Beskær Croyden Bootcut q7vSwv
Jeans Hysteriske Xs 254817 Glamour Grey wTqxnX0CW
jakke dejlig sød solid Japansk løst jakke vinter toppe hætte farve tyk

Fra træ til papir

løst jakke solid sød jakke dejlig vinter Japansk hætte toppe farve tyk

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

W Coat Duster Vintage Hest Ridning L Håndmalet skjorte Denim Long fyldt fYWq7BU

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

toppe sød solid vinter løst hætte jakke dejlig farve jakke Japansk tyk

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Læder Slimfit Bnwt Sort Victoria Biker Jakke Kvinder Motorcykel Beckham x7nYg Motorsykkel Størrelse Jacket Læder Wilsons Style Kvinder Xxl fSgqwP

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Mørkebrun Falsk Fur Vintage Frakke Jacket Leopard 80s XZw4q0