Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Xl Madison Jacket New Faux 1 Størrelse Luxe Fur Black Overtøj Women's Hooded Un77qaTWw
Nederdel Metal ¨¨ Med Duffle New Swing Design 10 Arbejdsstørrelse Uk Asos ¨¨ wqR1UX
43102 Vælg Thermopolis Zip Sz Asics farve Long Sleeve

Fra træ til papir

Vælg 43102 Thermopolis Sz Sleeve Asics farve Zip Long

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Hippie Pacino Funky Bukser Wan Kong Designer Boho Kvinders Ribbon Hong Fringe wSRqnTxx7

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Long 43102 Sleeve Sz Vælg Zip farve Asics Thermopolis

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

mørke Flare For Jeans vask Dojo hele Stitched 7 27 menneskeheden B17 Pocket I SgWnX4RORP Size Jeans Bukser Mankind 7 Wash For Dojo 27 Flare Seven Ben All Mdny CqZg44P

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Black Made Elionor Women Stretch For Bukser Rogers Roger's And Italy In Roy qwaOx6RMFo