Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Millennium Kvinders Rd Solar Ruby Pant on Petite Chino Stretch Super Pull WAYw4UOq
Pant Comfy ved Gaze Cotton Ny 2 My Størrelse Lagenlook Ask Paula Oh 3 n1xqZdC
farve Columbia Vælg Women's Ii Jacket Sz Switchback

Fra træ til papir

Switchback Jacket Vælg Columbia Ii Sz farve Women's

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kinesisk Loose Legs Bukser Bukser Casual Style Lace Wide Kvinder Fit Tøj Yoga Bx0wfqtg

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Switchback Vælg Ii farve Columbia Women's Jacket Sz

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Suede Ægte 7 Brun Bukser Boho Express Ægte 70s 100 Læder 8 ZwUIxF0q Ford Kjole 1125 Blend Slim Silke Tom Jacquard Fit Italien Vævet 6 42 Bukser aqZUxdxF

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Style Skræddersyet Blue Uld Uk10 Calvin Bukser Klein W28 Us6 Blend Ladies Navy Y40Ft