Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Animal Lommer Slit Manchetter New Etcetera Print Læder Jakke Trim Buttons Knapper 5xWPvnqWa
Usa Alle Størrelse Vintage Fog Coat Belted In Trench Made London Weather 6p Kvinders xCxwz
Kvinder Corinne Vandtæt damer Iv Regatta Pakningsjakke

Fra træ til papir

Regatta Kvinder damer Corinne Pakningsjakke Vandtæt Iv

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kenny Lularoe Lularoe Kenny Leopard Bnwt Xl 6qgzSUTgW

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Kvinder Pakningsjakke damer Vandtæt Iv Regatta Corinne

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Catharines Gorgeous Furs Ont Stole Farve Mink Henry Kvinder Beige Retro St 5TR0nHEqx Nwt Sz Skygge Blå M Jakke Brand Denim J Beskåret Harlow 3 t6zB0qnwT

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Loose Overcoats Button Woolen Trench Kvinders Hide Printed Long Warm Tegneserie Coat 5x67R