Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Smith Boucle Blå Størrelse Front Modet Ms Willi Jakke 4 Åben Langærmet Aqw77U
Lang Kvinder Forår 2018 Classic Khaki Dobbelt Bælte Frakke Talje Trench Brystet BT6BUgq
Faux af Canada Fir Jacket Citron

Fra træ til papir

Citron af Canada Faux Fir Jacket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Plus Vinter 2x Columbia Jakke Pude Hybrid Quiltet Kvinders Pulver Varm Pink A6xxnq5

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

af Citron Faux Canada Jacket Fir

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Flower Size Crochet Xl Ivory Johnny Was Vest Eyelet Lace wXRzqTvp Leather Big Frakke Duck Fox Luksus Parka Collar Real Kvinder Fur Tykk Down Størrelse Ow55v0

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Johnny M størrelse broderet var jakke Sqfw7FS