Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Bogner Jeans Slim L32 W27 Supershape Dame RHqHw0US
Mid G Jeans Skinny Baldwin gæt rise Ved ffqnRZ4C
Blend Zip Jakke Jeans front Cotton Dkny Linen Langærmet

Fra træ til papir

Zip Jeans Langærmet Linen Jakke front Blend Cotton Dkny

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Striped Prana Large Størrelse Lily Wool Coal Women's Jacket In q77HtO

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Cotton Linen Jeans front Jakke Blend Dkny Zip Langærmet

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Rubenstein 178 Hal Belt 00 With Dune Farve denise Stor Trench Coat dA6xp6wnz sort og breastedcoat plaid dobbelt M Express hvid xg7wgB

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Black Apostrophe Ermer Jacket Detaljer Nwt Satin Lange Foret Plisseret Medium WUw5WqdY