Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Coat foret £ Hush Bnwt 10 Ladies Størrelse Chic Darcie rrp Midnattsblå 179 fuldt ZqxZIEP40w
Activewear Moto Women's Shape Jacket Crop 7q8HC8w
Fleece Pullover North Polartec Face Classic The Xl 4 Womens Neon Green 1 Zip

Fra træ til papir

Classic 1 Zip 4 Polartec North Pullover Green Neon Fleece Womens Face Xl The

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Down Vest M Nabolag Størrelse Icewall PzqxBB4w5

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

4 Face Fleece Neon North 1 Womens Classic Xl Pullover Green Zip Polartec The

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Outwear Mid Mink Lapel Koreansk Parkas Long Collar Mid Kvinders Frakker Winter Fur Thicken znAYg Parka Hot Coat Outerwear Chic Hooded Jacket Fleece Winter Fur Women's Varm AF4qpfFw0

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Løs Womens Parka Fur Mink Long Cardigan Fashion Overcoat Cashmere Jacket Hvid gYawq