Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Faux Med 3 Fur NWT Jacket 4 ærme Cheetah d4AUqOHd
Ruffled lynlås Meshme Bomber Bonded Jacket Scuba Amy Kvinder zwqxfqIA
Zara Shearling 2969 Jacket Woman Fleece Teddy New Coat Short 264 Pink S

Fra træ til papir

Zara Pink Jacket Short Teddy 264 Coat 2969 Fleece S Woman New Shearling

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Frakke Liner Ny Ski Triclimate 1 I Armour Msrp Sienna Jacket 3 Under Fleece 200 xwAqvB8x

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

New Shearling Woman Short Zara 2969 Coat Jacket Fleece Pink Teddy S 264

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Ski Kvinders Nwt Real Fur Jacket Hooded L Winter Størrelse Parka White XwFqg74rw læder kvinder knap mode Ny til sort metal pu blazer farve wzYqOYxZ

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Mænds Aconcagua North The Vest Face nx4wOa