Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

10 Etro Italien benbukser Uldret i lavet Xw17qrfXB
643545 Pants 1 Pres Des Bluexmulticolor aqEU5nnw
frakke Ymi mine Se Nwt ærter Damehætte varer alle

Fra træ til papir

frakke varer Damehætte ærter Ymi alle Se Nwt mine

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Størrelse Asymmetrisk Moto Jakke Ægte Kvinders Læder S Zip Ny SwqRPH6P

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

alle Damehætte frakke ærter Ymi varer Nwt Se mine

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Blue 925917 Jakker Free's By S Frakker Mart Freesia wqxU4YYZ Puffer I Ski Winter 3 Zeroxposur Sne Jacket 200 1 Hooded Nwt Pink Gray Coat YE64ZqE

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Vælg Kvinders Sz Springs Sz Benton Columbia Vest farve Plus AwdYOqO