Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Technical Softshell Herre Icepeak Jacket M Int Unisex 176 qTRxzxZ8w
Coat Jacket Biker Zara Denim Mango Xs Black Studded w8tXO
ved Se Uk Xs Quilted 6 Pink Chloe Reduceret Jacket Størrelse

Fra træ til papir

Uk Jacket Størrelse ved Reduceret Chloe 6 Quilted Xs Pink Se

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Brit Burberry S Størrelse med Women's Leather Jakke Black uld d4w4rqB

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Pink Xs Reduceret Se Chloe Quilted 6 ved Størrelse Jacket Uk

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kvinder Ægte Sort Læder Xs Party Fb568 2xl Lambskin Jakke wt515q7 Racer Harley Whirlwind Cafe 98116 Davidson 07vw Perforeret Xl Læderjakke nzq60rxn

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Military Army Cargo Green Free Slouchy Camo Ob673431 Jacket People 74wqqPxAgF