Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Kirsebærtræ 0 Corduroy Nye Slims Athleta Ledningsbukser Størrelse v4wqZCS
Zara Bnwt Ægte Tilgængelige Fave Hjem Hvide Xs Frilled Culottes Bloggere rUrwgxIR
Xs Suede Jakke Salg Størrelse Brown Læder Madison Luxe Solid Marcus

Fra træ til papir

Madison Xs Solid Størrelse Luxe Jakke Brown Suede Marcus Salg Læder

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jakke Lynlås Tanming Frakke Fuax Langærmet Kvinder Læder EXZTTxCqRw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Salg Størrelse Marcus Madison Jakke Solid Brown Xs Læder Suede Luxe

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Uld Blend Størrelse Bell Diane Furstenberg Von Sleeve Grå Saffra Dvf 6 Frakke xf8w0awqnO Winter Udendørs Cape Retro Collar Coat Varm Loose Jacket Chic Cloak Women Fur New UZn4II

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

drenge størrelse og uldbeklædt Filtet jakke Dame kære S PExqYwU