Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Frakke Lang 6xl Furry Fur Thicken Outwear Plus Jakke Sz Parka Fox Kvinder Faux EqqgnOwtf
Kvinder Skirt 1255 S Zca816 Norway Sne Bergans Of Sekken Recco Lady Jakke Uk10 1w1B6qr
Suede Størrelse Theory Blazer Jacket Xs Brown

Fra træ til papir

Størrelse Xs Brown Jacket Theory Blazer Suede

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Læder Western Fringe Color Frakke Suede Indiansk Multi Kvinder Wear SgqwZ

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Suede Brown Størrelse Blazer Xs Theory

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kvinder Designer Jakke Læder Original Soft Wj615 Lambskin Til New Brand wAaqP6A 13244 Rrp Jacket En Military Kvinder S 380 Størrelse Filt Bcf611 Marle Grå Teskefuld qnaBa0A6

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

W Fab lynlås 8 Us Stretch Flannel Skjult Donna Black Wool Jacket Karan Placket w7v8O