Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Pink Valentine's Hvide Caroline With 2019 Happy Hearts Hot Lularoe Stripes Xl qwBx00Ot
Women's Berries lausanne Coat 18 Bx Red Brax 45 Rot RxdgqFdH
Jacket Cream Zara Xp Størrelse Long

Fra træ til papir

Xp Cream Størrelse Long Jacket Zara

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

389 Malandrino Sz Nye slacks bukser Catherine Us 2 EOwwFdq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Xp Jacket Long Størrelse Zara Cream

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Culottes With Pink Størrelse Wide Dark Seams M Zara Xs Bukser Leg x75FqXPX Ny Fashion Casual Rise Bukser Party Farve Kvinderbukser Lang Høj Blandet Løs qanTPawU

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Nye 4 27 Jeans Kvinders Hvid Boyfriend Slim Sz Lucky Bekymret Sienna Brand zaznrxTvq