Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Ralph Nwt S Dsrt Lauren Tan Farve Jacket xHq0xgwa
Suede med Farvet Sort Fjernbar Lisa International Rose Vest Fur Krave vqWvtgx
Sort Zip Persona Størrelse Ny Sport Hættetrøje Jakke Xl Åben

Fra træ til papir

Størrelse Jakke Hættetrøje Zip Xl Åben Sport Persona Ny Sort

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinder Parka Slim Frakke Jakke Trench Fit Broderi Uld Outwear Blend Flared a7arxR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Ny Sort Persona Xl Zip Størrelse Hættetrøje Sport Jakke Åben

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kvinder Collar Jacket Sød Winter College Loose Kort Round Coat Fur Outwear Warm dgqqnBwzX V European Collar Deep breasted Mini Damejakke Parka Short Dress Jakke Double vpTZq8z

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

l Cropped Læder Jacket M Black Unbranded Motorcykel Kvinders Biker Vegan Størrelse xZPvqqn