Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

29 Jeans Størrelse Miss Skin Nwt Sixty Second Crystal Cropped 8pSY0
Tale Mid 88 Størrelse Bootcut Ny 8m Rock Republic Jeans Tattle Kvinder Rise 7Ixw8U
af Lularoe Long Xl Vest Gold Joy

Fra træ til papir

af Joy Gold Xl Lularoe Vest Long

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Slank Formell hals Women Jacket Slid Elegant Rund Blazer Langærmet wT8Aqa

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Joy Xl Lularoe Vest Gold Long af

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Puffer Hood Ny Jackets Nautica Variety Resistant Water Aftagelig Women's wYUqXrY Wallis Brand Black 16 Duster Eyelet New Uk Jacket OwOxYrTpq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

blåt Mænds Allesandro Reale jakke nwts med dobbeltbrystet pels krave i wCqPCXv