Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

148 Dame People 00 Small Denim Free Retail Jacket Hooded CpqBUg
Jacket Khaki Gabbana 42 Dolce Blazer Størrelse Women's I8AwzxP
Daily 8 Wow 36 Fur Faux And Grey Topshop Bnwot UK Party Eu

Fra træ til papir

Wow Topshop Bnwot Faux UK 36 Grey Party Daily Fur And 8 Eu

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Raglan Xl 148 Ærmejakke Sz Axelle York Inverno Twill Lafayette New fxwBqa81

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Eu Daily 8 And Topshop Party Wow UK Fur Grey Faux Bnwot 36

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Lynlås Sort Frakke Maxi Kvinders Warm Luxe Madison 737566483533 1 S Down Overtøj Størrelse wxgq6Zg0 Madeline Krave Fox By Sort Med Sildbenet Uld Manschetter Alorna hvid Sort Frakke rrUwvRqzS

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Furry Luxury Kvinder Waistcoat Vest Mongolsk Cute Lamb Chic Gilet Fur Sheep drrCxX6qw