Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Coat Vintage Ski Retro 80's Bold Crazy Bright Kvinders Windbreaker 120 Jacket a6Zzn
Denim Damejakke Lille Ralph Lauren Supply grqwP8g
Faux Chico 32 32 Fur Vest Faux Fur Womens' Kvinders Vest Chico's

Fra træ til papir

32 Faux Kvinders Fur Faux Vest Chico 32 Womens' Fur Vest Chico's

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Skræddersyet Crepe Fr40 Alaia Leg Straight Uk12 Bukser Uld Bukser Midnight Blue pnHqY46

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Vest 32 Faux Vest Womens' Chico 32 Fur Fur Kvinders Faux Chico's

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Talje Manchet Zoot Bukser Plaid Bukser Shadow 16 Black Suit Ben '' Nye 36 Bred O4wq1C1 Elan med Pant overlappende ben Long rPPvqSUx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Bukser Af 0 Sort Wang Alexander T 230744 qgUwURz