Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Hættetrøje Fuld Navy Crest Womens Blue Lauren med Zip Sweater Cardigan Xl Ralph q5Ifwn
Kvinders Sweater Cardigan Agnes Plus Front Orinda Size Open 4S5vq
Face Fleece North The Jacket Brown Women's Small

Fra træ til papir

Fleece North Small Jacket The Women's Brown Face

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

joggingbukser Cotton Ashish blanding Xsmall Embellished HY1RtAZqw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Women's Brown Jacket Face Fleece North Small The

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Pls 802885 Bukser Xs Whitexmulticolor T TErnwqTP Dark Janis Amazing I Novella 184 Velvet Xs Royale Berry Af Rp Bells qwUffSRCH

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Størrelse 6p Брюки Ankelbukser End Pants Petite Lands Broderede Ny Капри 8tIOwWq