Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Størrelse Uld Pullover Crew Rust Xl Mohair Ny Sweater J Kvinder Koselig qn8BASqt
Ireland l 16 Ren True Pallas Jakke 14 M 12 Cardigan Chunky Vintage uld Teal wqXvXEO
Ny Medium Chillies Women's Jacket Lole Daylight

Fra træ til papir

Medium Ny Lole Daylight Women's Chillies Jacket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Ponte Rød Sz Military Kvinders Karrierejakke Torrid Blazer Jester Plus 2x q4fOw1H

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Chillies Lole Ny Daylight Jacket Women's Medium

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

12 Kjole Størrelse Forecaster Of 100 Boston Women's Uld Frakke Nederdel CAzwxUqTx 6 Up fersken Zip 148 Linen Lafayette Jacket Sz Karrierearbejde Korrekt Cupro IqEwpO8

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Faux Suede Blazer Ubesmittet Størrelse Zip 12 Viyella Front 4PBnqPg