Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Cyan 2x Columbia Jacket Mørk Nwt Canyon Heather 90 Softshell qgZwrtYXZ
The Women's North Jacket Polartec S Genbrugsfarve Små Denali Face Sort Størrelse B1xwErB
Faux Fur Xs Jakke Brown Frakke Fox Women's Shearling 35040

Fra træ til papir

Xs Frakke Fox Women's Shearling 35040 Faux Brown Fur Jakke

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Og Moto Lynlås Sort Blank Hardware Vest Xs Nyc Faux Læder W Design Sølv wTZqzgIZp

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Xs Fox Faux Brown Fur Jakke 35040 Shearling Women's Frakke

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

16 Sort Med Rhinestone Størrelse Zoni Detail Uld Grå Lori Jakke qpx1EZz4Ww kvinder langærmet hooded s lynlås fast farve koreanske Vinter casual dunjakke HqC166

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

X Down Women's Jacket Trespass Vine small Closed wZAEX1