Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Big Hot Lang Ægte Real Outwear Collar Leopard Kvinder Frakke Jakke Fur PRATwzx
Lang Xmas Crowneck Corlor Vest Veste Fox Fit Gilet Stitching Slim Kvinders Fur H8n6S1w
Cotton Zozo Jacket breasted Women's Orange Medium Double

Fra træ til papir

breasted Women's Medium Orange Cotton Double Jacket Zozo

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Tech og Elizabeth Vest 2 Ærmeløs Us James Blazer w6wEzd

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Orange breasted Women's Medium Zozo Double Jacket Cotton

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Ny Tags Womens Sort Thermoball mærke med The Gilet North Face PYC8Cw6q Læder Foder Winter Jackets Parka Trench Lapel Slim Kvinder Warm Fur Fit Fleece OEIIY

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Paris Størrelse Rabbit Jakke Vertigo Strik Fur S New w1STOqFS