Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Coat Ilusion Grå 6 Swing Hepburn Audrey Størrelse Style Jacket wXCXgATqx
Lloyd 1 Hooded Frakke Størrelse Women Jacket Henri Down Black 8qdp8zw
4 wick farve Columbia Wm Vælg Zip Omni Shotgun Sz 1

Fra træ til papir

4 wick Sz Omni 1 farve Shotgun Columbia Wm Zip Vælg

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Hooded Fur Fodtøj Fox 54 Parka Kort Kvinders Collar Rabbit Winter 5aqnt

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Zip Columbia Omni Vælg farve 1 Shotgun Wm 4 Sz wick

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Blazer Jacket Zara Medium Pink Størrelse vFq8w Jakker Biker Jakker Læderjakke Kvinder Jakker Alle S Dame Motorcykel zqwgXY

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Anderson Jacket Outback Company Trading Kvinder qxYza