Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Canyon os i at stil Ved bære Vest Kunst til Mission Chambray Dark Bella alt ny aw6BAqx
Vandtæt Lightweight Festival Raincoat Mac Women Ladies Hooded New Pu Jacket pZCwCq6
Bright Klien Winter Jacket Calvin Red

Fra træ til papir

Jacket Calvin Klien Winter Red Bright

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Punk Jakke Læder Syntetisk Vintage Motorcykel Women Biker 5Ynq0Yxw1S

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Red Klien Bright Calvin Winter Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Coat Maxi Solcreme hule langermede Kvinders blonder Outerwear Cardigans Sz axZ0pqw Fur Foretage Faux Størrelse Print Leopard Collar Bandolino Frakke Xl Uxq84wYR

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Kvinder Tyk Outwear S Sød Jakke Sz x Pels Vinter Casual Varm Tykkelse Luksus dqCwdB