Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

6 Armani størrelse Turtleneck Sweater Jeans Ermeløs wqqXZTF
Large Sweater A41 Blend Kuna Grå Up Alpaca Zip Baby Soft A5gzqwzZdW
Fabric Jacket Bomber Ankara Kvinder Windbreaker Subra

Fra træ til papir

Subra Bomber Jacket Ankara Kvinder Fabric Windbreaker

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Hooded Slim Ths01 Dame Outwear Fit Størrelse Down Stor Cotton Coat Vogue Polstret YUCAwqC

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Kvinder Fabric Subra Bomber Jacket Windbreaker Ankara

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Lambskin Worthington Flap Euc Jakke Læder Sz Pocket Button 3 S Sort Blazer 2 FBBUpwqtx Tone lynlås Neck Puffer Sleeve High To Long Winter Up Overtøj Overcoat Coat XxfqCRwC

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Kvinders Faux Jacket Størrelse Liz Xl Claiborne 50xnwUE