Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Coats Trench Blend Bæltet Lapel Mid Long Uld Winter Outwear Occident Women Xmas x07Z4
Ægte Lambskin Jakke Kvinder Biker Læder Wj546 100 Ny Motorcykel Soft wqR7HY
Wilsons Jakke S Størrelse n113 Læder Kvinder Brun

Fra træ til papir

Jakke Kvinder Brun Læder Størrelse Wilsons n113 S

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Beigexmulticolor Standard Journal 782397 Jakker Standard Journal RqE8wX81nU

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Kvinder Brun Størrelse Jakke Læder n113 S Wilsons

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Hooded Shearling Levi's Fur Faux Bomber Nwt Navy Xs 694414339278 Jacket Trim XqTxT7t M uldbeklædning Nwt Collar Notch Jason Kole dobbeltbrystet 195 S4xqInXZ

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Milwaukee Letvægts Detailing Krympe Læder Snap Vest Kvinder Med For BEr8qBAw