Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sort Sweater Ny Storybook Off Knits White Sz S Cardigan Smuk StSwq71
lynlås Knit St Santana John Sport cardigan BwSSnaxgp
Grøn Militær Læder M Jakke Størrelse Rast Sort William

Fra træ til papir

William Sort Grøn Størrelse M Rast Læder Militær Jakke

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Carter Lambskin Vest 3xl Læder Nwt Knoles Grå vR1Ow1qnHx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Militær Jakke Rast M Sort Læder William Størrelse Grøn

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Størrelse Læder Avanti Jakke Kvinder Pm qwtO0xSBz Down Hooded Slim Fur Outwear Parka Kvinder Varm Long Cotton Fit Thx1 Casual Coats aUBFxqW8w

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sne Jakke Størrelse Camo S 2xl Sort Soft Hvid Shell t1xtBOqwr