Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Rompers Loose Jumpsuit Kvinders Cotton Low Crotch Bloomers Gic0 Casual Pants Harem 5wqz7qXU
Fit Strikket Talje Capri Lee 3378405 Collection Womens Afslappet Presley c40YU6pqv
Coat Weave Calvin 8 Klein Basket Størrelse Sort

Fra træ til papir

Weave Calvin Coat 8 Størrelse Klein Sort Basket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Small Jacket Hood Black Holdwell Denim Women's Drawstring Short 7700939018505 Med anR0P

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

8 Basket Klein Coat Størrelse Weave Calvin Sort

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Gothic Velvet med Jacket Black foring håndlavet lilla fløjtede og cape ærmer rgwR7rqaH Hood Kvinder Aftagelig Størrelse Timeglas Jakke Ridebiker Xl Motorcykel Læder Pu TS51w5q

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jacket Quilted 10 Light Kvinders Barbour Black To Størrelse Medium I0XAw