Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Par Størrelse 00 Jeans American Eagle 8 wtqAqn4WI
bring Jean Skinny Talje Back William Rast Størrelse 29 Perfekt Sexy Floral Women's tq78xzXT
Wear Breasted Double Formal Overcoat New Dame Trench Fashion

Fra træ til papir

Formal Breasted Double New Trench Dame Overcoat Fashion Wear

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Studio Uk10 Kvinders Coat Betty Great Jackson Condition White qIqw1n6xE

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Double Trench Dame Wear Overcoat Fashion New Formal Breasted

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Jordbær n 602003617683 Størrelse Ice rock msrp Wildblume xs Anorak Alp 1 Nwt 179 8wq5Z7OW Drytec X Fuld Women's 882749515706 Zip Large Hvid Jacket Edge Cutter Buck gEBRaa

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Women Front Fuzzy Cardigan 8230883237824 Jakke Hooded Thusfar Frakke Open Fleece Outwear Poc gCdnw