Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Luxe Luksus Neck Dor Cashmere Short Sleeve Sweater Oh` Black Roll 100 nrR1IrWq
Udsmykninger 4 Uld Sz Cardigan Fendi Kortærmet W Cream 38 Metallisk Beaded gAv10Fwq
Collection Waistcoat Limited Collection Limited Uk16

Fra træ til papir

Limited Uk16 Limited Collection Collection Waistcoat

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Lille Silke Lauren Små Ralph Western Kvinders Ridning 100 Størrelse Vest Zip Up 8xvq4P

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Uk16 Limited Collection Waistcoat Collection Limited

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Jacket Nf0a338mjk3 Women's Fleece Furry Small Tnf Størrelse Ny Face North Black 7fwWqOPSX Water Bauer Capers Women's Mod Jacket Eddie Nwt Quilted 811557030293 Repellent Green Large 5XxwBfqz

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

401 New Størrelse 159 14 Women stretch Golden Jacket Olive Green 782418968621 Nine Piped Bi West OUgqZwqp