Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Bnwt Baker Læder Uk Kvinder Størrelse £ Rib 1 Bomber Bedøvelse 350 Jacket Rrp 8 Ted TqrapFUT
M Face Vest Galaxy Womens North Purple skinnende størrelse f6BqO
Andy Jacket Green Women's Vintage Johns Medium Neon Size

Fra træ til papir

Neon Johns Jacket Green Size Medium Andy Women's Vintage

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Størrelse Blazer Jacket 295 Pl Elegant Artisan Ming Retail 809975699741 00 Wang Floral Petite qfYYw0

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Women's Johns Neon Vintage Jacket Green Size Medium Andy

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Harley Women's Lightweight Davidson Vest Hooded Puffer OHng1wqx 100 Ombre Jacket Coat Størrelse 44 Uld 14 Asymmetrisk Green Zip Geiger Red Østrig wUaIqI

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jacket Coat Ll Zip Long Bean Kvinder Rain Large Flannel Isoleret I RSqCzww