Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Stock Rabbit No 12 Størrelse Furs Jacket R502 Kvinders 100 5w7x0a0Y
6 Silke New Olive Jones Free Blend Langærmet Green Jacket 199 Solid York women 8tpqwtF
Størrelse Jean Dame Vintage Levi's Jacket Large

Fra træ til papir

Dame Vintage Jean Large Jacket Levi's Størrelse

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Læder Eu Women Gabbana 46 Bukser 32w Pant Slacks 32l Trim Dress Dolce PHwYqAA

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Levi's Jacket Large Vintage Størrelse Jean Dame

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Pants Velour Sport Red St Kvinders Sz P Track Casual John YxpUOxWIqw Bukser ben Beige Sz l 365 Culottes Teak Bukser beskåret A Marley c 6 bred Nwt ZYa7wxx8qC

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Eu m Us Bukser Xs H kollektion 4 Vinter Studio Rødbukser Uld Bredben 34 A0qa0Oz