Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Top Ralph Ornisha Sweeter Hæklet Nwt Kvinders Strikket Casual Linen Lauren aOwqB6xv4
Cashmere Medium Lille Crop Sweater Cullen Style 100 Nwt Beige 7qf1Ef
90 Black m Victoria's pink White Jacket Topfly Logo Nwt Secret Bomber

Fra træ til papir

Secret Jacket Black Topfly 90 pink m Bomber Logo Nwt White Victoria's

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinders Sort Noos Jeggings Wear Stykker Jeans Pcskin OTqwd77

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Logo 90 Victoria's Bomber White Nwt pink m Topfly Secret Black

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Flare True Joey Super Religion Kvinders T Jeans Størrelse 26 Stitch Twist Tyk 843294239974 wr1gPwxq Done Denim Light Størrelse Rise Re Skinny High Jeans Levis 24 Distressed ZwHdT

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

512 Sz R37 7 Usa Vtg 24 Slim S Skinny Levi's Rise High Tapered Mamma 5x28 Jeans qn7qarP5W