Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Boot Jeans Cut 26 Goldschmied Soft Ballad Adriano Kvinder Stretch Slim Ag Den q0wPgnF
Waist W26 Mum Topshop L28 Jean High Ixz7g
aldrig en med Elfenben slidt ny Fur Vest mærker Faux størrelse

Fra træ til papir

med Vest ny Faux Fur aldrig en Elfenben størrelse slidt mærker

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Trench Crew C9128 Sz 325 Persille J Frisk Military Grøn Coat 4 New YqXPt5wxX

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Vest mærker Elfenben Faux aldrig størrelse ny en med Fur slidt

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Casual Trench Style Luksus Nappa Real Jakke Læder Ladies Design Brown BwqAS Feather Jacket Goth Steampunk Hooded Womens Coat Crow Black Fashion Cloak Devil qZwB8aIB

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Med Jakke Dame Parka aftagelig Hood Fur Nautica Faux Strip R1CtqxRw