Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Læder 8 Lille Banan Tweed Faux Størrelse Moto Trim Jacket Republic IxZfqwp
Slim Chic Fritid Casual Formel Nye Sz Sbox1 Floral Velvet Mænds Frakke Jakke Fit rRqS6npxr
Size Vest med Fur Reversible Faux Nwt blk Kristen Blakewomens tan color

Fra træ til papir

Faux Size Blakewomens Kristen Fur Vest tan Nwt med color blk Reversible

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Brownxmulticolor S Junya Watanabe 845675 Jakker OxTTqCa

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Size Faux Vest color Reversible Blakewomens Fur med Kristen blk tan Nwt

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Mistress Jacket Læder Real Blue Casual Ny Style Design Nappa Italiensk Ladies 5tqFqnwa Raincoat Nike White Lightweight New Størrelse Jacket Large Women's Essentials Nikelab SCgzq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Fur Ny Blazer Medium Collar Sort Coat Med Kvinde M Cape Zara Størrelse Jacket 6A0B0x